Сьогодні левова частка підприємств працює на платформі спеціальних програм, що дозволяють здійснювати облік та контроль над кожною операцією. Подібного роду On-line бухгалтерія - порятунок від бюрократичних пережитків минулого, проте повного контролю за фінансовою та податковою звітністю таких методів не передбачено. Незалежний аудит та економічна експертиза є незамінними у здійсненні дослідження документів фінансово-кредитних операцій, під час аналізу документів економічної діяльності підприємства, моніторингу бухгалтерського обліку.

 Ведення бухгалтерського обліку завжди відображається у фіксації результатів господарської діяльності, процесі утворення фінансових показників. Усі проведені операції мають знаходити місце у обліку. Постановка бухгалтерського обліку – завдання не з простих. Однак у рамках діяльності нашої компанії можна здійснити ідеальний старт вашої діяльності. Ми займаємось податковим, фінансовим аудитом. Економічна експертиза та аудиторські консультації також входять до переліку послуг, що надаються нами.

 Найкращим рішенням буде укласти договір на абонентське обслуговування, оскільки, таким чином, ми не лише допоможемо вам готуватись до візитів представників держорганів, а й здійснювати супровід останніх перевірок. Якщо на підприємстві відбулася реорганізація або змінився головний бухгалтер, ми допоможемо вам реалізувати відновлення бухгалтерського обліку, необхідне при частковій або повній втраті документів, приховування важливих відомостей.

 Бухгалтерський супровід (у т.ч. складання, здавання та захист звітності) - це ваша опора в оформленні первинної документації, закритті звітного періоду та будь-яких інших заходах з юридичного та бухсупроводження діяльності. Наша компанія пропонує фінансові гарантії та відповідальність, а також найефективнішу модель обслуговування для всіх процесів комплексного чи індивідуального бухгалтерського обліку. Ми надаємо послуги відповідно до закону України про захист персональних даних, тому можете бути впевнені у конфіденційності своїх показників.